Ejendomsservice i Herlev og resten af Sjælland

Bekan Ejendomsservice servicerer Sjælland

Bekan ejendomsservice er en professionel virksomhed med kvalitet for øje. Vi har mange års erfaring inden for ejendomsservice, gartnerservice, erhvervsrengøring og industriservice på Sjælland. Vi er med i 3F-overenskomst. Medarbejdere har naturligvis de nødvendige certifikater til opgaven.

Hvad dækker ejendomsservice over?

Ejendomsservice er efterhånden blevet et begreb, der bruges i flæng og af en række forskellige brancher. Kort fortalt er ejendomsservice alle de vedligeholdelsesopgaver, der kontinuerligt skal udføres på jeres ejendom. Det kan være alt lige fra udskiftning af batterier i brandalarmer til vinduespudsning og trappevask. Der er dog stor forskel på at være vicevært og kun at udføre ejendomsservice.

Bekan Ejendomsservice er altså klar til at påtage sig en række forskellige opgaver, når det kommer til ejendomsservice i Herlev og resten af Sjælland. Såfremt du har behov for at få udført en vedligeholdelsesopgave, der ikke står anført ovenfor, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Hos Bekan Ejendomsservice sætter vi en ære i at være fleksible og tilpasse vores services til dine specifikke behov og ønsker.

 

Ejendomsservice i Herlev og omegn

Hos Bekan Ejendomsservice er kvalitet altid i højsædet. Vores erfarne og kompetente medarbejdere arbejder hårdt på at sikre, at vores kunder står tilbage med et resultat, der ikke er til at tage fejl af og som altid afspejler en høj grad af professionalisme.

Det er ligeledes yderst vigtigt for os, at der er tillid mellem os og vores kunder. Du skal have tillid til, at vi udfører arbejdet på tilfredsstillende vis – og at vi møder dine behov. Derfor er dialog en grundsten i vores arbejde med kunder. Ved kontinuerlig dialog kan vi sikre et godt og tilfredsstillende samarbejde for begge parter samt være sikre på møde dine specifikke behov. Med tæt dialog mener vi, at vi kan skabe de bedste resultater for dig.

 

Kontakt din nye ejendomsservice

Bekan Ejendomsservice har adresse i Herlev, men vi varetager opgaver for vores kunder på hele Sjælland. Vi står altid klar til at yde kompetent rådgivning og svare på de spørgsmål, du måtte have angående vores services.  Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.