Profil

Bekan Ejendomsservice er en professionel virksomhed med kvalitet for øje.
Vi har mange års erfaring inden for ejendomsservice, gartnerservice, erhvervsrengøring og industriservice.

Det er vigtigt for vores omdømme, og dermed forretning, at vi er en ansvarsfuld virksomhed med papirerne i orden. Derfor har vi naturligvis tegnet overenskomst med 3F, og vi sikrer at vores medarbejdere har de nødvendige uddannelser og certifikater til at løse opgaven.

Vi udfører ejendomsservice for virksomheder, boligselskaber, institutioner og private. Med vores beliggenhed i Herlev, har vi naturligt en del kunder i Storkøbenhavn, men særligt inden for erhvervsområdet, løser vi opgaver på hele Sjælland.

Vi lever højt på kvalitet og det udmærker sig ved tilbagevendende kunder. Det er tillid at uddelegere en opgave og forvente et veludført resultat.

Vi har ingen tung administration eller stor udskiftning blandt vores medarbejdere. Dette kommer vores kunder tilgode, med fornuftige priser samt en høj og ensartet kvalitet på de forskellige opgaver vi løser. Bekan ejendomsservice er endvidere kendt for at udvise stor fleksibilitet og qua vores størrelse er vi ikke så sårbare, såfremt enkelte medarbejdere rammes af sygdom i en periode. Har du hyret Bekan til en opgave, vil vi sørge for at opgaven bliver løst som aftalt.

Har du spørgsmål omkring Bekan Ejendomsservice, er du meget velkommen til at ringe til os på 2370 0082. Foretrækker du at sende en besked, kan du skrive via kontaktformularen. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.